Schauen Sie sich alle B-Stock Produkte auf unserer B-Stock Webseite (https://smarturl.it/B-Stock) an.

Vacature: Medewerker Returns

<<alle vacatures

Vacature: 

Functieomschrijving

Ons Bedrijf:

Highlite International BV te Kerkrade is een groothandel in het zuiden van Nederland met meer dan 140 medewerkers. Als distributeur van de eigen merken DAP-audio, Showtec, Infinity, DMT en Artecta verzorgen wij dagelijks de verkoop naar onze klanten verspreid over de gehele wereld.

De verkoop geschiedt via diverse kanalen, exclusieve distributeurs, dealers, installatiebedrijven, retailers etc. Een goed product in combinatie met de juiste levertijd en klantgerichte service zorgt ervoor dat Highlite International BV nog steeds groeiende is. 

Voor de verdere uitbreiding van onze Aftersales afdeling zijn wij op zoek naar kandidaten in de functie van:

Medewerker Returns

Wij bieden "onze nieuwe collega" een afwisselende functie en informele sfeer samen met goede arbeidsvoorwaarden aan.

Functie omschrijving:

Als medewerker Returns maak je deel uit van het Aftersalesteam bestaande uit totaal 11 personen: specifiek daarin de groep Returns welke bestaat uit een 3 tal collega's.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit het verwerken en (technisch) controleren van retourzendingen. Jij zorgt ervoor dat retour gezonden artikelen weer op hun plek terecht komen. In het magazijn of bij de Technische Dienst.

Je pakt retouren uit, beoordeelt deze op beschadigingen / uiterlijke staat en maakt het artikel weer geschikt om opnieuw te versturen. Je administreert de retouren en zorgt ervoor dat deze weer ingeboekt worden in het voorraadsysteem. En je neemt waar nodig zowel telefonisch of per email contact op met klanten.

Hierdoor ben je de schakel tussen onze Aftersales en onze Technische dienst en wordt door jou beoordeeld welke retourzendingen door de Technische dienst gerepareerd dienen te worden.

Wat wij zoeken:

De juiste kandidaat beschikt minimaal over een afgeronde (commercieel) technische MBO(+) opleiding en bijbehorend werk- en denkniveau, bij voorkeur aangevuld met relevante werkervaring in de elektronische sector/internationale (groot)handel.

Kort samengevat:

  • Afgeronde technische MBO(+) opleiding.
  • Commercieel inzicht.
  • Je beheerst het MS Officepakket.
  • Kennis van Microsoft Dynamics Navision is een pré.
  • De beheersing van diverse talen, Nederlands als moedertaal en minimaal Engels en Duits in woord en geschrift is een pré. Andere talen zijn, daar wij een internationaal opererend bedrijf zijn, welkom.
  • Affiniteit met onze branche is een pré. Bij voorkeur heb je een goed inzicht in het commercieel/technische aspect van de entertainment audio- en/of verlichtingsindustrie.
  • Collegiaal.
  • Zelfstandig.
  • Stressbestendig.

Wat wij bieden:

Een afwisselende functie binnen een internationaal opererend bedrijf met een groot aantal verschillende producten. Wij bieden een salaris welk conform is aan leeftijd en ervaring met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Het betreft een dienstverband voor 40 uur per week. Een vaste aanstelling op termijn behoort tot de mogelijkheden.

Klaar voor de uitdaging? Je hebt interesse en voldoet aan de door ons gestelde eisen?  Stuur ons een korte brief of
email met Uw CV naar jobs@highlite.nl.