Vea todos los productos B-Stock en el sitio web de B-Stock aquí.

Vacature: Medewerker technical department

<<alle vacatures

Vacature: Medewerker Technical Department

Ons Bedrijf:

Highlite International BV te Kerkrade is een groothandel in het zuiden van Nederland met meer dan 140 medewerkers. Als distributeur van de eigen merken DAP-audio, Showtec, Infinity, DMT en Artecta verzorgen wij dagelijks de verkoop naar onze klanten verspreid over de gehele wereld.

De verkoop geschiedt via diverse kanalen, exclusieve distributeurs, dealers, installatie bedrijven, retailers etc. Een goed product in combinatie met de juiste levertijd en klantgerichte service zorgt ervoor dat Highlite International BV nog steeds groeiende is.

Voor de verdere uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar kandidaten voor de functie van medewerker Technische dienst. Wij bieden “onze nieuwe collega” een afwisselende functie en informele sfeer samen met goede arbeidsvoorwaarden aan.


Profiel:

Je maakt deel uit van het Technical Department team, bestaande momenteel uit 30 medewerkers met de disciplines audio-, licht- en videotechniek

  • Je kerntaak is het uitvoeren van kwaliteits- c.q. storingsonderzoek onderzoek en reparaties aan alle voorkomende apparaten uit de bovengenoemde categorieën.
  • Volledig zelfstandig werken aan de hand van beschikbare tekeningen, schema’s en datasheets.
  • Het bedenken en rapporteren van verbeteringen.
  • Diverse administratieve werkzaamheden met gebruikmaking van Word, Excel, Outlook en Navision.


Wat wij zoeken:

De juiste kandidaat beschikt minimaal over een afgeronde MBO(+) opleiding in de richting Elektronica met bijbehorend werk- en denkniveau, aangevuld met relevante werkervaring op componentniveau in de elektronische sector. Daarnaast heb je een goed inzicht in het technisch aspect van de entertainment audio- en/of lichtwereld. Je beheerst het MS Officepakket. Kennis van Microsoft Dynamics Navision is een pre. De beheersing van diverse talen, Nederlands als moedertaal en minimaal Engels en Duits in woord en geschrift is een pre. Andere talen zijn, daar wij een internationaal opererend bedrijf zijn, welkom.

Kort samengevat:

  • Liefst elektronica MBO+ niveau (afgesloten opleiding is een vereiste)
  • Kennis van diverse meetapparatuur (multimeter – oscilloscoop enz.)
  • Componentkennis is een vereiste, als ook technische tekeningen kunnen lezen (schema’s en componentopstellingen)
  • Zelfstandig kunnen werken vanzelfsprekend, daarbij innovatief en stressbestendig


Wat heeft Hghlite jou te bieden:

Een afwisselende functie binnen een internationaal opererend bedrijf met een groot aantal verschillende producten. Wij bieden een salaris welk conform is aan leeftijd en ervaring met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Het betreft een dienstverband voor 40 uur per week. Een vaste aanstelling op termijn behoort tot de mogelijkheden. Je hebt interesse en voldoet aan de door ons gestelde eisen? Stuur ons een korte brief of email met Uw CV.

Jobs@highlite.com