Vous pouvez consulter tous les produits B-Stock sur la page.

Vacature: Stagiair(e) Marketing & Communicatie

<<alle vacatures

Highlite is een internationale groothandel in licht-, geluids- en videoapparatuur voor de professionele markt. Meer informatie: www.highlite.com

Marketing- en communicatietalent gezocht

Zoek je een stage waar je veel kunt leren op het gebied van on- en offline marketing en communicatie? Wil je meedenken over onze social media content, branding campagnes, blogs, conversieoptimalisatie, nieuwsbrieven, promoties, PR en nieuwe communicatiekanalen? Dan zit je als stagiair(e) goed bij Highlite International!

Het marketingcommunicatieteam bestaat uit 11 personen (graphic designers, social media specialisten, brand manager, SEO/SEA specialist, business intelligence, copywriter, event & advertising).

Wij bieden:

  • Ontspannen werksfeer, eigen werkplek en computer/laptop
  • Marktconforme stagevergoeding
  • Een dynamisch team waarbinnen we graag kennis delen
  • Een leuke en leerzame stage
  • Een mooie kantine met terras en gezonde lunch (en frikandellen!)
  • Aantrekkelijke korting op ons assortiment

Wat ga jij doen?

Binnen ons marketing team pakken we zowel offline als online marketing op. Naar aanleiding van jouw talent en interesses krijg je verschillende projecten en verantwoordelijkheden. Bijvoorbeeld van het opmaken en versturen van nieuwsbrieven en het plaatsen van blogs op onze website tot het uitpluizen en vergelijken van datasets. Dit zorgt ervoor dat je binnen korte tijd veel leert en ervaart hoe het er echt aan toe gaat op een marketingafdeling.

Interesse? Stuur dan een e-mail met motivatie en opleiding naar jobs@highlite.com